Drop-in

Ett drop-in besök kan vara ditt första besök för att säkerställa graviditet genom ett graviditetstest. Det kan också gälla enklare frågor kring förnyelse av tidigare recept eller provtagning för könssjukdomar eller cellförändringar. (För cellprov krävs att du har fått en kallelse/remiss).

Ett typiskt ‘drop in’ -besök tar mellan 5 – 15 minuter. Välkommen på våra drop in tider, ta en nummerlapp och sitt ner och vänta på din tur.

För längre preventivmedelsrådgivning, spiralinsättning, insättning av nexplanon (p-stav) samt för nyinskrivning om du är gravid gäller tidsbeställning.
Cecilia Ohlson

Teamet kring Sveriges mest erfarna kirurger

Du möter inte bara våra skickliga kirurger när det är dags för att planera och genomföra operationen. Vi är ett team av medarbetare som aldrig slutar att vara nyfikna och lyhörda, och som alltid ger det där lilla extra för alla människor som kommer till oss.

Cecilia Ohlsson är operationssköterska med stor erfarenhet.

– Jag ringer varje patient och bokar in en operationstid som passar för att ge patienterna största möjliga valfrihet. Då berättar jag också lite mer om operationen och svarar på frågor. Det gör att du som patient kommer väl förberedd och på en tid som passar dig bra.
Jag ringer varje patient och bokar in en operationstid som passar för att ge patienterna största möjliga valfrihet. Då berättar jag också lite mer om operationen och svarar på frågor. Det gör att du som patient kommer väl förberedd och på en tid som passar dig bra.
– Cecilia Ohlsson