Vi samarbetar med

Vilka samarbeten har Considra?

Våra företag har startats och ägs fortfarande av entreprenörer som länge arbetat inom den offentliga vården. Vi drivs alla av kraften och glädjen att kunna forma vården efter våra patienters behov. Tillsammans erbjuder vi kompletta vårdkedjor för de flesta typer av behov inom kvinnosjukvård.

Vårt mål är att samarbetet skall ge snabbare omhändertagande samt minska ned väntetiderna när man behöver byta vårdgivare.
Sammanslagningen i Cevitagruppen ger oss ännu bättre möjligheter att utveckla och förbättra svensk kvinnovård. För att öka tillgängligheten kan du också välja någon av GynStockholms mottagningar för högkvalitativ vård inom gynekologi och ledande vaginal gynekologisk kirurgi. Mottagningarna finns på Kungsholmen på S:t Görans sjukhusområde. www.cevitacare.se
Livio (tidigare IVF Sverige med IVF-klinikerna och Fertilitetscentrum) är den största aktören i Norden inom IVF och fertilitetsbehandlingar. Vår verksamhet sker i privat regi men har även avtal med olika landsting. LIVIO bedriver också det mest omfattande arbetet med forskning och utveckling som gagnar patienterna både idag och i framtiden.
www.livio.se