Jobba hos oss

Vill du arbeta hos oss?

Considra är ett bolag som bedriver specialistsjukvård inom ramen för vårdval (LOV). Verksamheten består av gynekologi, öron-, näs- och halsverksamhet samt en barnmorskemottagning.

Gynekologiverksamheten bedrivs på våra mottagningar på Norrmalm, Södermalm, Östermalm och i Nacka.
Abortverksamheten finns på mottagningarna på Södermalm och i Nacka.
Öron-, näs- och halsmottagning finns på Södermalm och operationer görs i Nacka.
Barnmorskemottagning finns på Södermalm.
Uroterapimottagning finns på Östermalm.

All operationsverksamhet sker på Nacka Sjukhus. Bolaget har vårdavtal med Region Stockholm.

Är du nybliven specialist inom gynekologi och obstetrik?

Vi är en verksamhet med ett tjugotal specialister, varav flera är opererande gynekologer. Operationerna sker på Nacka sjukhus, mottagningsverksamhet finns inom flera stadsdelar i Stockholm.

Vi kan erbjuda en utbildningstjänst inom Benign Gynekologisk kirurgi som varar i 1-2 år, beroende på din utvecklingsprofil. Under utbildningstiden lär du dig grundläggande och avancerade kirurgiska tekniker och slussas successivt in i en operativ verksamhet med egna operationsdagar.

Du lärs upp av gynkirurgispecialister med stor bredd inom endoskopisk gynekologisk kirurgi, samt all form av urogynekologi, liksom fertilitetskirurgi.

Låter det intressant? Välkommen med Din ansökan! Mejla personligt brev och CV till sophia.ehrstrom@considra.se eller jan.zetterstrom@considra.se.

Seniora specialister inom gynekologi och obstetrik.

Vår verksamhet växer snabbt och vi har ett mycket stort patientunderlag och söker erfarna/seniora specialister inom Gynekologi och Obstetrik.

Det finns stora möjligheter till flexibel tjänstgöring både vad det gäller arbetstid och plats/klinik. För dig som enbart önskar ha mottagning är även detta av intresse. Vid kliniken på Rosenlund har vi även en barnmorskemottagning för obstetriskt intresserade kollegor.

Välkommen med din ansökan! Maila personligt brev och CV till hakan.baehrendtz@considra.se
Välkommen till oss!
En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare: Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Just nu söker vi

”Jag är stolt över att få leda en organisation där alla medarbetare gör sitt yttersta för att hjälpa våra patienter och alltid med stort engagemang levererar vård med hög kompetens inom hela organisationen.”
– Håkan Baehrendtz, VD