Om oss

Vi har utför flest framfalls- och inkontinensoperationer i Sverige!

GynStockholm startades av Docent Folke Flam och Medicine Doktor Steffan Lundberg den 1 september 1998 på S:t Görans sjukhus i Stockholm. Idag arbetar cirka 30 personer hos oss.

De flesta av våra patienter är remitterade från andra privata gynekologer med vilka vi har ett mycket gott samarbete, men vi får även patienter från primärvården samt sjukhusens kvinnokliniker.

Genom skonsam metodik har vi kunnat förkorta vårdtiden vid operation för framfall. Vi utför titthålskirurgi och är också specialiserade på att ta bort livmodern genom slidan. Detta medför ett snabbare tillfrisknande jämfört med en traditionell bukoperation.

Vi har både gynekologisk mottagning samt operationsverksamhet och har vårdavtal med Stockholms Läns Landsting, vilket innebär att du endast betalar patientavgift (350 kr), och du behöver ingen remiss för att komma till oss. Vi förfogar över två operationssalar, har tio sängar för övernattning och för din säkerhet har vi direktförbindelse med Capio S:t Görans sjukhus.

Vi genomför en stor mängd kirurgiska ingrepp varje år och våra operationsteam har därför mycket värdefull rutin. Det ger våra patienter en trygghet i att den behandling eller det ingrepp som ska genomföras genomförs precist och snabbt, med korta narkostider och ett snabbare tillfrisknande som resultat.
Välkommen till oss!
Cecilia Ohlson

Teamet kring Sveriges mest erfarna kirurger

Du möter inte bara våra skickliga kirurger när det är dags för att planera och genomföra operationen. Vi är ett team av medarbetare som aldrig slutar att vara nyfikna och lyhörda, och som alltid ger det där lilla extra för alla människor som kommer till oss.

Cecilia Ohlsson är operationssköterska med stor erfarenhet.

– Jag ringer varje patient och bokar in en operationstid som passar för att ge patienterna största möjliga valfrihet. Då berättar jag också lite mer om operationen och svarar på frågor. Det gör att du som patient kommer väl förberedd och på en tid som passar dig bra.
Jag ringer varje patient och bokar in en operationstid som passar för att ge patienterna största möjliga valfrihet. Då berättar jag också lite mer om operationen och svarar på frågor. Det gör att du som patient kommer väl förberedd och på en tid som passar dig bra.
– Cecilia Ohlsson